ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС

ПРО КОМПАНІЮ:

выкуп машин

Викуп авто разом з нами це завжди зручно, надійно і звичайно ж швидко

Сьогодні користується великим попитом серед автолюбителів нашої країни послуга викупу проблемних машин. Єдиною проблемою, з якою стикаються потенційні продавці свій транспортний засіб – як вигідно продати свій автомобіль. Кілька років тому наше місто зіткнувся з так званим кредитним бумом. В результаті цього явище стрімко зросла купівля автомобілів в кредит. Знадобилося також десь дівати і свої старі машини. Саме в цей час і став користуватися великим попитом терміновий викуп авто.

Компанія «Автовикуп» працює вже не перший рік. На сьогоднішній день ми пропонуємо одні з найвигідніших умов в Києві.

Співпрацюючи з нами, клієнт завжди може бути впевнений, що уклавши угоду викупу автомобіля після ДТП або оформивши викуп битих авто, отримає:

  • індивідуальний підхід;
  • безкоштовну консультацію;
  • допомога в оформленні документації;
  • непогані гроші після продажу;
  • позбутися проблемного авто назавжди.
скупка автомобилей

Як правильно вибрати компанію що займається викупом проблемних автомобілів

Перший і напевно основна ознака за яким більшість з вас вибирає компанію яка надає послугу «авто під викуп» – це цінова політика. На сьогоднішній день багато агентств можуть запропонувати абсолютно різну вартість на один і той же автомобіль. Вам необхідно всього лише вибрати кращу пропозицію для себе.

Вибравши нашу компанію «Автовикуп» ви зможете не тільки отримати хороші гроші від нашого з вами співпраці, а й швидку виплату, а також впевненість у тому, що вся процедура буде проводитися конфіденційно.

Щоб правильно вибрати компанію, яка буде займатися викупом вашого авто ми рекомендуємо попередньо проаналізувати нинішній авторинок, ознайомиться з ціновими політиками, а також умовами угоди. Не буде зайвим, якщо ви подивитеся на відгуки про ті чи інші компаніях на різних сайтах. І тільки після цього ви можете правильно вибрати ту фірму яка здійснить викуп вашого старого автомобіля або ж викуп авто після дтп по найбільш вигідним для вас умовами.

автовыкуп в киеве

«Автовикуп» – це надійний партнер для укладення угоди викупу

Напевно у більшості з вас при згадці про компанію які займаються викупом проблемних авто виникають сумніви чи варто довіряти їм? Саме тому наша компанія представить всі необхідні документи, які гарантують що ми працюємо в рамках законодавства нашої з вами країни і жодним чином не порушуємо його.

Ми без проблем оформимо угоду в найкоротші терміни. З нами ви не тільки заощадити свій час, а й нерви. Адже більшість водіїв будуть з нами згодні, що знайти покупця для машини складно, а якщо є ще проблеми з документами або ж самим авто – тоді взагалі нереально.

Ми здійснюємо:

  • викуп авто після ДТП;
  • викуп нерозмитнених авто або авто з несправностями;
  • викуп кредитних автомобілів з повною оплатою боргу.

Тому якщо вам терміново потрібні гроші на покупку нової машини, або ж виникла потреба швидко продати старий автомобіль, то звертайтеся до нас. Ми можемо укласти угоду, як з приватною особою, так і з компанією чи підприємством для викупу великої кількості проблемних автомобілів.

Ми не перший рік працюємо в даній сфері, тому можемо гарантувати вам сервіс на високому рівні, а також якість всіх операцій, які здійснюються в ході нашої співпраці з клієнтом. Ознайомитися більш детально з усіма тонкощам даної процедури дуже просто! Зателефонуйте нам за номером, який знайдете на сайті і розкажіть в зв’язку, з чим продаєте свій автомобіль. Ми врахуємо всі ваші побажання і пропозиції.

Переваги співпраці з нами

Просто

Не потрібна діагностика СТО, мы самі робимо оцінку авто всього за 15 хвилин

Швидко

Не витрачайте час на зняття з обліку в МРЕВ – ми зробимо це за Вас.

Універсальність

Викупаємо автомобілі поза залежністю від стану, року випуску та реєстрації

Терміново

З нами терміновий викуп авто, дійсно ТЕРМІНОВИЙ

Максимально дорого

Ми купуємо авто за ціною максимально наближеною до ринкової

Конфіденційність

Конфіденційність угоди, відсутність ризиків

Оплата

Оплата в будь-якій зручній для вас валюті (долар, євро, гривня)

Зручно

Працюємо з раннього ранку до пізнього вечора без вихідних

Виїзд

Під’їдемо в будь-яке зручне для вас місце по Києву та Київській області